“Altın Orda ve varisleri” ikinci uluslararası konferansı : Ayaz İshakî, Saadet Çağatay ve Tahir Çağatay’ın anılarına : 22-24 Nisan 2005 İstanbul : konferans kitapçığı = “The Golden Horde & its successors” second international conference : in memory of Ayaz Ishaki, Saadet Chagatay and Tahir Chagatay : conference pamphlet. (İstanbul)
88 s.