I. Uluslararası dünden bugüne Eskişehir sempozyumu : siyasal, ekonomik, sosyal ve kültürel yapı, 12-15 Mayıs 2004 = I. International symposium on Eskişehir throughout history : political, economical, social and cultural aspects, 12-15 May 2004. (Eskişehir)
xii, 527 s.