Katalog Arapskih, Perzijskih, Turskih i Bosanskih rukopisa iz zbirke Bošnjackog Instituta (Zürich Zürich ; Sarajevo)
2 c. (1. c. 579 s., [5] s. tıpkıbasım (renkli) ; 2. c. 521 s. [9] s. tıpkıbasım (renkli))