Renkli tanrılar : antik heykel sanatında çokrenklilik : İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde Alman Arkeoloji Enstitüsü, İstanbul Şubesi Münih Devlet Eski Eserler Koleksiyonu ve Glyptothek ve Stiftung Archäologie-Arkeoloji Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen bir sergi, 21- Nisan-16 Temmuz 2006, İstanbul Arkeoloji Müzeleri. (İstanbul)
156 s.