XVI. Millî egemenlik sempozyumları 2005 : XVI. millî egemenlik sempozyumu, 20 Nisan 2005, Ankara ; XVI. millî egemenlik sempozyumu : “Meclisin açılışının 85. yılında millî egemenlik”, 11 Haziran 2005, Konya ; XVI. millî egemenlik sempozyumu : “Büyük Zaferde Meclisin rolü”, 29 Ağustos 2005, Afyonkarahisar. (Ankara)
119 s.