Der Beginn archäologischer Forschungen in Pamphylien und die Kleinasien-Expedition Gustav Hirschfelds 1874 in loco Murtana, ubi olim Perge sita fuit = Pamphylia’daki arkeolojik araştırmaların başlangıcı ve Gustav Hirschfeld’in 1874 yılı Küçük Asya araştırma gezisi. - Recke, Matthias. (Antalya)
xi, 185 s.