Ali Emîrî Efendi ve dünyası : fermanlar, beratlar, hatlar, kitaplar : Millet Yazma Eser Kütüphanesi’nden bir seçme = Ali Emîrî Efendi and his world : fermans, berats, calligraphies, books : a selection from the Millet Manuscript Library (İstanbul)
392 s.