Divan-ı Harb-i Örfî muhakematı zabıt ceridesi : tehcir yargılamaları, 1919 : teşkilat-ı mahsusa, kâtib-i mes’uller, Yozgat, Elazığ, Trabzon, Büyükdere, Sapancalı Hakkı Dâvâları : Takvim-i Vekâyi’den tam metin. - Kocahanoğlu, Osman Selim. (İstanbul)
xl, 673, [3] s.