38. Uluslararası tıp tarihi kongresi : özet kitabı = 38th Intenational congress on the history of medicine, 1-6 September 2002, İstanbul-Türkiye : abstract book = 38ème Congrès international d’histoire de la médecine. ([y.y.])
400 s.