38. Uluslararası Türk tıp tarihi kongresi : Ülker Erke’nin yorumu ve fırçasıyla Türkiye’de tarihi sağlık kurumları = 38th international congress on history of medicine : historical health institutions in Turkey : through Ülker Erke’s view and style (İstanbul)
xii, 168 s.