Çanak : late antique and medieval pottery and tiles in Mediterranean archaeological contexts : proceedings of the first international symposium on late antique, Byzantine, Seljuk and Ottoman pottery and tiles in archaeological context, 1-3 June 2005, Çanakkale = Akdeniz çevresindeki arkeolojik kazılarda ele geçen geç antik ve ortaçağ seramiği ve mimari seramiği : Birinci Uluslararası seramik sempozyumu arkeolojik kazılarda ele geçen geç antik, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı seramiği ve mimari seramiği, 1-3 Haziran 2005, Çanakkale (İstanbul)
xiii, 558 s.