Kazakstan men Turkiyanın ortak medeni kundılıktarı : attı halikaralık gılımi-teoriyalık konferentsiyanın materialdarı 21-23 Mamır 2007 jıl = Kazakistan ve Türkiye’nin ortak kültürel değerleri uluslararası sempozyumu, 21-23 Mayıs 2007 : bildiriler (Almatı)
493 s.