Türk-Ermeni ilişkilerinde yeni yaklaşımlar : uluslararası sempozyum, 15-17 Mart 2006 = The new approaches to Turkish-Armenian relations : international symposium, 15-17 March 2006 (İstanbul)
xv, 949 s.