XIX. Yüzyılın ikinci yarısında Anadolu’daki Ermeni terörü : Diyarbakır, Arabgîr, Harput, Merzifon, Havza, Amasya ve Malatya’da meydana gelen Ermeni ayaklanmaları hakkında bir lâyiha. - Halaçoğlu, Ahmet. (Ankara)
s. 57-79, 15