Beykoz Kitâbeleri : Câmi, Çeşme, Feyzâbâd Havuzu, Kale, Kışla, Kuyu, Menziltaşı, Muallimhâne, Muvakkithâne, Namazgâh Kıble Taşı, Nişantaşı, Sarnıç, Tabya, Tekke, Türbe, cilt I - Galitekin, Ahmet Nezih. (İstanbul)
178 s.