Beykoz Kitâbeleri : Mezarlıklar : Çubuklu, Dereseki, Gazi Yunus, Hasan Efendi Haziresi, İncirköy, Kanlıca, Kemerüstü, Midillili Ali Reis Camii Haziresi, Öğümce, Paşabahçe, Poyrazköy, Riva, Salih Dede Haziresi, Şahinkaya, Terazibaşı, Tevfik Efendi Dergâhı Haziresi, Üç Mezar, Yûşâ, cilt III - Galitekin, Ahmet Nezih. (İstanbul)
573 s.