Altaylar’dan Tunaboyu’na Türk dünyası’nda ortak yanışlar (motifler) : halılar, benzeri dokumalar, giysiler, mimarî eserler ile değişik eşya ve paralarda. - Görgünay Kırzıoğlu, Neriman. (Ankara)
xvii, 402 s.