Türk seyir, hidrografi ve oşinografi çalışmalarının 1909 öncesi tarihi : Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir, Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı’nın yüzüncü kuruluş yılına armağan. - Ülkekul, Cevat. (İstanbul)
146 s.