Kavramlar tarihi : politik ve sosyal dilin semantiği ve pragmatiği üzerine araştırmalar : Ulrike Spree ile Willibald Steinmetz’in iki makalesi ve Carsten Dutt’un Reinhart Koselleck’in giriş fragmanlarına dair bir sonsözüyle birlikte - Koselleck, Reinhart, 1923-2006 (İstanbul)
572 s.