Kırımlu Hafız Hüsam : Teressül (Hacı Selimağa, Nurbanu no : 122/5) : edition in transcription, translation into Turkish, notes and facsimile = Kırımlu Hafız Hüsam : Teressül (Hacı Selimağa, Nurbanu no : 122/5) : inceleme, transkripsiyon, çeviri, açıklamalar, faksimile - Kırımlu Hafız Hüsam. ([Harvard])
ix, 261 s.