Die Cumanın Camii in Antalya : Ihre Baugeschichte und ihre byzantinischen Ursprünge : Bauaufnahme - Bauforschung - Denkmalpflege = Antalya Cumanın Camii : mimari tarihi ve Bizans kökeni : rölöve - yapı analizi - anıt koruma ve bakımı - Kaymak, Gamze. (Antalya)
x, 335 s.