Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminden kadın giysileri : Sadberk Hanım Müzesi koleksiyonu = Women’s costume of the late Ottoman Era : From the Sadberk Hanım Museum collection - Görünür, Lale. (İstanbul)
299 s.