Rusya Federasyonu’nun bakışı : Irak faktörünün Türkiye’nin Ortadoğu politikasına etkisi, 1990-2008 = Russian perspective : the influence of the factor of Iraq on Turkey's Middle East policies, 1990-2008 = Vzglyad iz Rossii : vliyaniye İrakskogo faktora na blijnevostoçnuyu politiku Turtsii, 1990-2008. (Ankara)
46 s.