Bahriye kataktitiki Nausiploioa sto aigaio 1521 : stratigikes plirofories gia tin proetoimasia tis biaiis kataktisis tou Ellinikou Aigaiou apo tous Tourkous tou 16os aiona sta plaisia tou Tourkikou epektatismou - Piri Reis. (Athena)
284 s.