Üç sempozyum sivil toplum kuruluşları : Türkiye’de sivil toplum kuruluşları sempozyumu 16-17 Aralık 1994, İstanbul #”Küçülen dünyamızda büyüyen sivil toplum”sivil toplum kuruluşları ve yurtdışı ilişkiler sempozyumu 23-24 Haziran 1995, İstanbul #Sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişim sorunları ve çözümleri sempozyumu 7-8-9 Aralık 1995, İstanbul. (İstanbul)
xiii,306s.