Anadolu’dan Mezar Stelleri = Anatolian Steles : Arkaik - Greko Pers - Hellenistik - Roma Bizans Çağları #Archaic - Greek / Persian - Hellenistic - Roman Byzantium Periods - Karagöz, Şehrazat. (İstanbul)
32 s.