es-Sülûk li-maʿrifeti düveli’l-mülûk - Makrîzî, 1364/65-1442. (Kahire Kahire Kahire Kahire Kahire)
2 cilt 5 ciltte (1. c., 1. kısım [18], 261, [1] sayfa ; 1. c., 2. kısım [7], sayfa 267-658, [1] ; 1. c., 3. kısım sayfa [17], 663-1178 ; 2. c., 1-2. kısım [10] sayfa, [2] yaprak tıpkıbasım, 548 sayfa ; 2. c., 3. kısım [1] yaprak tıpkıbasım, sayfa [13], 551-1083, [1])