1999’a girerken Türkiye : 1998 yılının gelişmeleri ve 1999 yılı hedefleri; Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’in 26 Aralık 1998 tarihli basın toplantısında yaptıkları konuşma. - T. C. Cumhurbaşkanı (1993- : Demirel, Süleyman). (Ankara)
62s.