1999’a girerken Türkiye : 1998 yılının gelişmeleri ve 1999 yılı hedefleri; Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel 26 Aralık 1998, Ankara. - T. C. Cumhurbaşkanı (1993- : Demirel, Süleyman). (Ankara)
245s.