İttihat-Terakki’nin sorgulanması ve yargılanması : Meclis-i Mebusan tahkikatı, Teşkilet-ı Mahsusa, Ermeni tehcirinin içyüzü, Divan-ı harb-i Örfi Muhakemesi. - Kocahanoğlu, Osman Selim. (İstanbul)
648 s.