II el Aralık Türk tsivilizatsiyası kongressi : Turk tsivilizatsiyasının düynölük tsivilizatsiyalar içindegi ordu, 4-6 Oktyabr 2004, Bişkek = II. Uluslararası Türk uygarlığı kongresi : Türk uygarlığının dünya uygarlığı içindeki yeri, 4-6 Ekim 2004, Bişkek = Second international congress on Turkic civilization : role and place of the Turkic civilization among the world civilizations, Bishkek, October 4-6, 2004. (Bishkek)
700 s.