Türkiye Hilâliahmer Cemiyeti Meclisi Umumisi Tetkik Komisyonu tarafından tanzim olunan ve Merkezi Umumînin 1 Temmuz 1929-30 Haziran 1930 tarihine kadar bir senelik hesap deveresinin neticei tetkikatına ait rapor. (Ankara)
15 s.