History of the rise of the Mahomedan power in India, till the year A. D. 1612 - Firişte, 1553?-1623. (New Delhi)
4 cilt (1. c. lxiii, 350 sayfa, [10] sayfa tablo, [2] katlı soyağacı ; 2. c. xv, 342 sayfa, [10] sayfa tablo, [2] katlı soyağacı ; 3. c. xviii, [1], 322 sayfa, [6] sayfa tablo ; [2] katlı soyağacı ; 4. c. xxiv, 423 sayfa, [6] katlı soyağacı)