Yunan vahşeti : İngiliz, Fransız, İtalyan işgal güçleri ve Kızılhaç tarafından kurulan soruşturma komisyonları incelemelerine ve Bab-ı Ali raporlarına, resmi belgelere göre Yunanlılar’ın Anadolu’da yaptıkları soykırım (Antalya)
277 s.