Notes échangées entre S. E. Tewfik Rouschdy Bey et S. E. l’Amiral Mark L. Bristol concernant la régularisation des relations entre la Turquie et les Etats-Unis d’Amérique = Türkiye ile Amerika Hukumatı müttehidesi beynindeki münasebatın tanzimi zımmında Hariciye Vekili Doktor Tevfik Rüştü Bey Efendi Hazretleriyle Amerika Mümessil-i Siyasisi Amiral Mark L. Bristol arasında teati olunan notalar. (Angora)
15, 11 s.