Azerbaycanca-Rusca, Rusca-Azerbaycanca Universal lüğet : 100 minden artıq söz ve söz birleşmesi = Azerbaydjansko-Russkiy, Russko-Azerbaydjanskiy Universalnıy slovar : bolee 100 tısyaç slov i slovosoçetanıy. (Bakı)
vi, 1085 s.