Matla-i Sadeyn ve Mecma-i Bahreyn. Cild-i evvel, defter-i devvom : 772-807 hicri kameri = Matla-i Sadayn wa Majma-i Bahrayn. Vol. 1, part 2 - Kemalüddîn Abdürrezzak Semerkandi. (Tehran)
sayfa [2], 449-1156