Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel'in 18 Ekim 1994 tarihinde II. Türk Cumhuriyetleri Zirvesi'nin açılışında yaptıkları konuşma ; 19 Ekim 1994 tarihinde II. Türk Cumhuriyetleri Zirvesi'nin kapanışında yaptıkları konuşma ; 20 Ekim 1994 tarihinde II. Türk Kurultayı'nın açılışında yaptıkları konuşma ; 24 Ekim 1994 tarihinde 10'uncu İSEDAK Toplantısı'nın açılışında yaptıkları konuşma. - Türkiye Cumhuriyeti. (Ankara)
31 s.