Mecmûa-i Ebüzziyâ. Fünûn ve Maâriften Bahseder ve Her Şehr-i Arabî İbtidasiyle On Beşinde Neşrolunur, Edebî ve Siyasî Risâle-i Üsbûiyyedir (Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul])
15 c. (sayı 1-159)