Harput yollarında : portresi, coğrafyası, tarihi, ilim müesseseleri, alimleri, şairleri, zengin folkloru, aile tarihleri, adet ve gelenekleriyle eski Harput. - Sunguroğlu, İshak. (İstanbul)
viii, 355 s.