Matériaux pour un Corpus inscriptionum Arabicarum. - Herzfeld, Ernst, 1879-1948. (Le Caire Le Caire Le Caire)
2 cilt 3 ciltte (1. c., 1. kitap xvi, 250 sayfa ; 1. c., 2. kitap sayfa [251]-493 ; 2. c. 16, clxxiii sayfa)