Türkçe ve Farsça satır arası Kur’an tercümeleri VIII : Eski Anadolu Türkçesi satır arası Kur’an tercümesi : giriş, metin, sözlük ve tıpkıbasım. III. kısım : tıpkıbasım, Manisa İl Halk Kütüphanesi no. 931, ikinci bölüm 224b-531a = Old Turkish and Persian Inter-Linear Qur’an Translations VIII : An inter-linear translation of the Qur’an into old Anatolian Turkish : introduction, text, glossary and facsimile. Part III : facsimile of the MS İl Halk Library no. 931, section two 224b-531a. - Karabacak, Esra. (Harvard)
451 s.