Türkçe ve Farsça satır arası Kur’an tercümeleri VII : Harezm Türkçesi satır arası Kur’an tercümesi : giriş, metin, sözlük ve tıpkıbasım. III. kısım : tıpkıbasım, Süleymaniye Hekimoğlu Ali Paşa no. 2, ikinci bölüm 301a-587b = Old Turkish and Persian Inter-Linear Qur’an Translations VII : An inter-linear translation of the Qur’an into Khwarazm Turkish : introduction, text, glossary and facsimile. Part III : facsimile of the MS Süleymaniye Library Hekimoğlu Ali Paşa no. 2, section two 301a-587b. - Sağol, Gülden. (Harvard)
590 s.