Râmi Mehmed Paşanın vezareti iptidasında vâkî olan mekâtib kuyûdatıdır : el-vâki : 574 (no), sene : 114 İstanbul kâimmakâmına ve Kapudan Paşa'ya başka başka ber-müceb-i ferman mektubdur. ([y.y.])
1 mikrofilm makarası (458 poz ; 284, 166 s.)