Mâ fihî min ikrâri'l-vakf ve'l-i'tiraf Sahha indi âlâ de'bi'l-eslâf.Hakemtü bi-sıhhatihi ve lüzümihi âlimen bi-hilafin beyne eimmeti'l-eşraf. Nemekahu'l-fakir ila'llâhi Teâlâ Mustafa el-Kâdî bi-Medineti Ruscuk - Mustafa el- Kâdî. ([y.y.])
1 mikrofilm makarası (34 poz ; 20 s.)