Arheoloşkite otkritija na poçvata na Makedonija - Arheološkite otkritija na počvata na Makedonija prilozi za istražuvanjeto na istorijata na kulturata na počvata na Makedonija (Skopje)
3 c. (264, [2] s. ; s. [269]-663, [3] ; s. [669]--1163)