Teşkilat-ı Mahsusa (Umûr-ı Şarkıyye Dairesi) tarihi - Tetik, Ahmet, 1958- (İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul)
4 cilt (1. c. xii, 500 sayfa ; 2. c. xvi, 436 sayfa ; 3. c. 1. kısım xiv, 463 sayfa ; 3. c. 2. kısım xii, 401 sayfa)