General records of the American commission to negotiate peace 1918-1931 (Washington)
1 mikrofilm makarası (900 poz)
Keywords: 131 numaralı belgede, İngiltere Askeri Ataşesi ve General Harbord arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: Haritalar. 132 numaralı belgede, Snow ? ve Bufcroom ? arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: Komiser Young'un Harbord'un ekibine katılması isteği. 133 numaralı belgede, Harbord ve Herman Hapsej ? arasındaki 1919 tarihli yazışma. 134 numaralı belgedeki Amerikan Delegasyonu Tam Yetkili Komiserleri'nin 1919 tarihli yazışmasının konusu: Komiser Heyeti, General Harbord'un Ermenistan'a giderken bazı belgeleri yanında götürmesinin onaylandığı yazılmış. 135 numaralı belgede, General Harbord ve Amerikan Seferi Güçleri arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: Görev değişikliği. 136 numaralı belgedeki General McCoy'un 1919 tarihli yazışmanın konusu: Yollarla ilgili bilgi. 137 numaralı belgede, Kürt Bağımsızlığı Komitesi Genel Sekreteri Sureya Bey ve Bedir Han; Kahire, Mısır ve Paris'teki Amerikan Heyeti Başkanı arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: Barış Konferansında Ermenilere ait belgeye ilişkin yapılan eleştiriler. 138 numaralı belgede, General Başyaver Robert C. Davis ve Albay Haskell (Ermenistan ve Tiflis Yüksek Komiseri) arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: General Harbord'un Askeri Komisyonu ile işbirliği. 139 numaralı belgedeki yazışmanın konusu: Ermenistan gezisiyle ilgili gazete yazısı. 140 numaralı belgede, Tuğgeneral McCoy ve Görevdeki kişiler arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: Göreve gidicek olan kişilerin yanların alması gerekenler ve genel bazı bilgiler. 141 numaralı belgede, Lawrence Martin (Coğrafi Bölge Başkanı) ve General McCoy arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: General Harbord için hazırlanan geçici mektup taslağı. 142 numaralı belgede, Polk ? ve General Harbord arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: Harbord'un yapacağı gezi. 143 numaralı belgede, Polk ?'un 1919 tarihli yazışmanın konusu: Harbord'un yapacağı gezi. 144 numaralı belgede, McCoy ve Baş Topçu Subayı Rice arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: William Caldwell'in çavuşluğa yükseltilme isteği. 145 numaralı belgede, Tuğgeneral McCoy ve İkinci Komutan arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: DeKalb gemisinin kaptanının görevinin sona ermesi. 146 numaralı belgede, General Harbord'un 1919 tarihli yazışmanın konusu: Farklı kişiler tarafından yazılan kitapçıkların listesi. 147 numaralı belgede, McCoy ve General Allen arasındaki 1919 tarihli yazışmanın konusu: İngiliz yazar ve yayıncı Sidney Brooks ile tanışılması. 148 numaralı belgede, Amerikan Delegasyonu Tam Yetkili Komiserleri'nin 1919 tarihli yazışmanın konusu: Harbord'un yapacağı gezi. 149 numaralı belgede, Amerikan Delegasyonu Tam Yetkili Komiserleri ve Teknik Danışmanlar'nın 1919 tarihli yazışmanın konusu: Bay White'in Sözleri. 150 numaralı belgede, Polk ?'un 1919 tarihli yazışmanın konusu: Denizcilik Bakanlığından gelen not.