Osmanlı teşkîlât ve kıyâfet-i askeriyyesi (Osmanlı ordusunun bidâyet-i teessüsünden zamanımıza kadar) - Mahmud Şevket Paşa, 1856-1913. ([İstanbul])
2 cilt 1 ciltte (1. c. [6], 92, [1] sayfa, [19] yaprak resim (renkli) ; 2. c. 52 sayfa, [8] sayfa resim (renkli))