Ber-hasb-i emr-i Hazret-i Wilhelm-i Sânî İmparator-ı Alman ve Padişah-ı Prus în nüsha-i nefîse-i Dîvân-ı Belâgat-unvân-ı Sultân Selîm Hân-ı evvel - Selim I, Osmanlı Padişahı, 1470?-1520. (Kayseri)
132 s.